h1

Radio Islam

lördag, 26 februari 2005

Får reda på att jag omnämns på ett tiotal ställen på Radio Islams hemsida, med idel tillmälen. Det känns fint. Som det alltid känns när jag blir angripen av extremister, oavsett om de är nazister, kommunister eller, som i det här fallet, anti-semiter. Då har man i alla fall gjort något rätt!

För en gång skulle är jag mig riktigt nöjd med mig själv, och glatt visslande går jag ut och skottar fram den översnöade bilen.

2 kommentarer

 1. Glad jag blir av att ha hittat just detta här.
  Tack. Än lever hoppet.
  Vi skriver februari 2009 och det är svårt att ta det till sig – i ljuset av medial solförmörkelse.
  I detta mörker söker man varenda upptänkliga glimt.
  Tjugo år efter Salman Rushdies ”tilltag”, huva.


 2. Islam och vetenskap
  Islam är orättvist attackeras och alltid presenteras som en religion av underutveckling. i denna korta artikel kommer vi att visa de verkliga ansikte av islam och hur det, i motsats till antikens religioner, kan hyllades den religion vetenskap, det finns många verser som uppmanar muslimer att söka och läsa.
  Söker vetenskap inom islam finns huvudprioriteringen över en sak som annars borde det vara målet för alla muslimska sedan första början och det bör inte stoppas av någon anledning. profeten Mohummed säger: Sök vetenskap sedan Temne du är i vaggan till Temne när du dör ”

  Dessutom söker vetenskap betonas i Islam, den första avslöjade versen i den Heliga Quran är vers som säger ”Läs ….”, Även Allah (SWT) säger i den Heliga Quran vad betyder ”Nun. Med pennan andthat som de skriver (denna) ”Vetenskapen är Capstone of Islam, den första avslöjade vers: de första prioritet, i andra versen, Allah (SWT) svär som en av de arabiska bokstäverna” Nun ”och penna; bokstaven är en symbol för det språk och pennan är en symbol för kunskap. WhenAllah (SWT) svär, men han behöver inte svära, innebär det att han svär som bör ges stort intresse och uppmärksamhet.

  http://video.google.com/videoplay?docid=282105001717383226&q=miracle+of+koran+haron+yahya&ei=JyOSSOOlGoPWigLAtMSeDwKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: