h1

Om dess nedläggning

Jag startade denna blogg i början av januari 2004, och har nu, i början av juni 2009, fem och ett halvt år och 428 inlägg senare, beslutat mig för att lägga den på is.

Skälet är, som nämnts, brist på tid. Mitt nya arbete som den Svenska Akademiens ständige sekreterare tar allt vad jag har av den varan, är jag rädd.

Jag vill dock tacka alla besökare, och inte minst alla som tagit tid och lämnat kommentarer. (Fram till dags har här influtit drygt 6100 sådana.) Kvalitén på dessa har ofta varit mycket hög – jag hoppas för övrigt att några av mina mest trogna besökare nu tar språnget och börjar blogga själva; det är, som jag sagt på annat ställe, en publiceringsform som präglas av en synnerligen tilltalande och opretentiös lätthet.

Dock innebär inte detta nödvändigtvis att jag slutar blogga.  Jag när vaga planer på att  starta en akademiblogg. Var, hur och när må dock vara osagt.

Vi ses!

6 kommentarer

  1. […] näst bästa blogg (efter Popponny naturligtvis), Peter Englunds, och vad får man se där? Den är nedlagd! Den tillträdande ständige sekreteraren och Popponnys favoritledamot har helt enkelt inte den tid […]


  2. […] Om dess nedläggning « Peter Englunds blogg — 00:37 via Google […]


  3. […] Stor sorg i blogglandet, Peter Englund lägger ner sin blogg. […]


  4. […] Peter Englund så tillhör han de tidiga och iofs inte speciellt idoga bloggarna men väljer nu att sluta att blogga. Tidigare i veckan har Marcus Birro än en gång bestämt sig för att sluta att blogga. Det är […]


  5. […] Englund har slutat att blogga. Det gör mig ont i en del av intellektet som jag inte vet hur jag ska beskriva. Jag hoppas dock […]


  6. […] Englund slutar blogga, och man kan riktigt höra sorgesuckarna hos en stor och hängiven following. […]Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: